Overslaan en naar de inhoud gaan

Van helpen je werk maken, geeft enorm veel voldoening.

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Wil jij van helpen je beroep maken? Dan is de opleiding huishoudhulp écht iets voor jou.

Een huishouden regelen is een echte kunst. Elke dag voer je tientallen grote en kleine taken uit voor gezinnen, alleenstaanden, ouderen,...Huishoudhulp zijn, dat betekent: zorgen voor de properste kleren, kunnen strijken als de beste, een potje kunnen koken, kleine problemen oplossen en nog zo veel meer. Een fijne job waarvoor je veel geeft, maar ook veel terugkrijgt. Zo is de vriendschap en de dankbaarheid van de mensen waar jij aan de slag bent van onschatbare waarde. Word huishoudhulp, met Coovi.

“Schiet de vele gezinnen die ons land rijk is te hulp, en steek een handje toe bij ouderen in nood."

Ja maar, is daar vraag naar?

Huishoudhulpen zijn er, net zoals bijvoorbeeld verpleegsters, altijd te weinig. Door een drukke agenda en de combinatie carrière/gezin hebben mensen steeds minder tijd over. Het wordt dan ook steeds moeilijker om alle taken gedaan te krijgen. Schiet de vele gezinnen die ons land rijk is te hulp, en steek een handje toe bij ouderen in nood. Voltijds, of in bijberoep. De dienstencheques maken het toegankelijk voor iedereen.

Is het wel voor mij?

Wil jij van helpen je beroep maken?  En ben je graag dag in dag uit met mensen bezig? Dan is de opleiding huishoudhulp écht iets voor jou. Deze opleiding staat dan ook open voor iedereen.

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Nadat je afgestudeerd bent bij COOVI, ben je klaar voor de arbeidsmarkt. Meld je aan bij een dienstenchequebedrijf of rechtstreeks bij een klant. En maak een verschil in iemands leven door te helpen.

Inschrijven