Overslaan en naar de inhoud gaan

Leer alles om een professionele website te bouwen

Inschrijven Icon/Subscribe Created with Sketch.

Aantrekkelijk design, interactieve en duidelijk gestructureerde websites maken. Foto’s en video’s integreren.

Aantrekkelijk design, interactieve en duidelijk gestructureerde websites maken. Foto’s en video’s integreren.  Aan de slag gaan als webdesigner, starten als zelfstandige webdesigner, of je eigen site maken of uitbouwen,…

Het zijn enkele van de vele mogelijkheden die je in deze opleiding kunt aanleren.

De volledige opleiding sluit af met een projectwerk, het neusje van de zalm. Websites zijn er in alle smaken en kleuren. Eenvoudig en ingewikkeld. Informatief of als verkoopskanaal,…

Ja maar, is er vraag naar?

Na de volledige opleiding kan je instaan voor de ontwikkeling van een website van a tot z. Je kan aan de slag aan als webdesigner in een communicatiebureau of organisatie, starten als zelfstandig webdesigner.

Is het wel voor mij?

Om de opleiding te volgen is enige affiniteit voor design en techniek alvast een pluspunt. In elke module komen specifieke zaken rond webdesign aan bod. Grafiek, design, interface ontwerp, animatie, publiceren en onderhouden,…

  • Wanneer je de opleiding doorloopt kan je hier overal je mannetje staan.
  • De opleiding richt zich tot een startend publiek. Voorkennis is dus niet vereist, wel enig gevoel voor ontwerp en techniek.
  • Theorie en praktijk gaan hand in hand. Elke theorie wordt met praktische toepassingen ingeoefend.

Praktisch

Je volgt de lessen overdag op de Campus van CVO Brussel, Materiaalstraat 67 - 1070 Anderlecht

Kies er één module uit of schrijf je in voor een dagtraject van twee lesdagen per week (maandag en vrijdag). Je behaalt je certificaat in één schooljaar (start 17 september tot eind mei)

Lessenrooster 2018-2019/1e semester

 

Diploma secundair onderwijs

Je kan deze opleiding perfect combineren met een opleiding Aanvullende Algemene Vorming, bij CVO Brussel.

Het certificaat Aanvullende Algemene Vorming, samen met het certificaat van webdesign er = een diploma secundair onderwijs!

 

Toekomst

Een voorproefje van jouw toekomst

Na de volledige opleiding kan je instaan voor de ontwikkeling van een website van a tot z. Je kan aan de slag aan als webdesigner in een communicatiebureau of organisatie, starten als zelfstandig webdesigner.

Ga je voor je diploma secundair onderwijs? Combineer dan de opleiding met een opleiding Aanvullende Algemene Vorming bij CVO Brussel voor een volwaardig diploma secundair onderwijs.

Inschrijven
webdesigner